Dijana Šuker • dijana@fitlook.net • 098/ 1921 900

Mobile menu

Body Scan

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Obavezna polja.

Tjelesna analiza uključuje: savjetovanje, preporuka programa, mjerenje i vođenje klijenta do rezultata!

Savjetovanje i razgovor sa wellness savjetnikom o ciljevima poboljšanja optimalne forme i dobrostanja tijela, ljepšeg izgleda i boljeg osjećaja, izrada analize trenutnog općeg stanja i kompozicije tijela (mjerenje) , te izrada individualnog programa prehrane s obzirom na vlastite potrebe i želje sa preporukom proizvoda.

 

Želite znati u kakvoj ste formi? Koje su vam tjelesne vrijednosti?

Ova metoda je korisna za svaku osobu koja želi saznati osnovne tjelesne vrijednosti, koja želi promijeniti prehrambene navike, koja želi smršaviti ili početi vježbati (fitness ili neka druga sportska aktivnost).

 

Zašto  Body scan?

Body scan je dizajniran za zdraviji život jer vam pruža unutarnji pogled na ključne indikatore zdravlja koji će vam omogućiti uvid u utjecaj vašeg načina života na vaše zdravlje.

 

Što mjerimo?

  • mjerenje visceralnog masnog tkiva
  • određivanje bazalnog metabolizma  i potrebe organizma za kalorijama tokom dana ,ali i aktivan metabolizam  
  • određivanje indeksa tjelesne mase (ITM)
  • izračunavanje dnevne potrebe organizma za proteinima
  • mjerenje % mišića u tijelu
  • mjerenje % ukupne masnoće u tijelu
  • mjerenje % vode u organizmu
  • metabolička  dob
  • proteinski faktor
  • mineralni status

 

Pokazati ćemo vam kako se može jednostavno doručkovati, kako imati zdravi mali međuobrok i kvalitetno hidrirati tijelo, te podići nivo tjelesne energije. Kako iz malaksalosti i umora postati vitalan i aktivan? Za sve to nam je potrebno odraditi određena mjerenja, a sve možete pročitati u nastavku.

Nakon inicijalnog mjerenja (Body scan) možete se uključiti u 12-to tjedni program "Izavov gutitka težine".  Pomažemo vam da naučite osnove prehrane i nutricionizma te najosnovnije vježbe koje će vam pomoći u održavanju vitalnosti i dobre forme. Vježbajmo zajedno. Program koji provodimo putem našeg kluba (Fit Challenge) je jedinstven jer kombinira edukaciju, zabavu i aktivnost. Informirajte se u našem Centru Fitlook o Izavovu gubitka težine  i FitClub metodi. Budite spremi na rezultate, ako se odlučite na Izazov & vježbanje  u našem klubu! Vaš rezultat naš je misija.

Putem donjeg obrasca možete nas kontaktirati, zatražiti svoju besplatnu Tjelesnu anlizu. Molimo Vas da ispunite sva polja unutar formulara, a mi ćemo vas nazvati ili kontaktirati putem vašega maila. Naš klub nalazi su u Zagrebu, Vrbani.  Ako ste u nekom drugom gradu, preporučiti ćemo vam najbliži klub zdravlja. Molimo vas da pažljivo popunite slijedeći formular s vašim podacima za naručivanje za  Body scan. Mi ćemo vas kontaktirati u slijedećih nekoliko dana od primitka vaše narudžbe te dogovoriti s vama termin za mjerenje i savjetovanje.

Vaš Centar Fitlook 098/1921-900
 
Ime i prezime *
E-mail *
Grad - mjesto *
Telefon *
Najbolje vrijeme za kontakt?
Pitanja, komentari
Proforms
Reload