Dijana Šuker • dijana@fitlook.net • 098/ 1921 900

Mobile menu

Formula 2 - vitamini i minerali

Multivitaminski kompleks

Mješavina više od 20 esencijalnih vitamina i minerala potrebnih tijelu u toku jednog dana. Posebno bogata vitaminima B-complexa koji su neophodni za potpunu funkciju živcanog sustava, normalan rast i regeneraciju tkiva, plodnost, probavu / i općenito uravnoteženi metabolizam. Djeluje antistresno i relaksirajuće.


Sadrži korisne antioksidanse koji pomažu protiv slobodnih radikala. Sadrzi folnu kiselinu, koja je ključna za rast u oporavak tjelesnih stanica. Opskrbljuje kalcijem - za kosti i zdrave zube. Sadrzi željezo, koje je bitno za prijenos kisika u organizmu. Preporučuje se ljudima koji su izloženi većim naporima, imaju pad imuniteta ili boluju od nekih poremećaja vezanih uz nedostatak vitamina i minerala

Tablete s vitaminima i mineralima

Loše prehrambene navike, život pod stresom i zagadivači okoliša mogu lišiti naše tijelo vitalnih hranjivih tvari, teško oštetiti imunosustav i tako još više otežati održavanje idealne težine. Tablete vitamina i minerala su dio nutricionističkog sustava stvorenog za osvježenje tjelesnih prehrambenih resursa i stvaranje osnove za održavanje dugotrajnog zdravlja.
Konzumirate li u velikim količinama obrađenu/brzu hrane? Nikada ne možete znati kakvu prehrambenu vrijednost ima gotovo jelo u usporedbi s brižno pripremljenim "domaćim" ekvivalentom. Zbog toga su dodaci prehrani toliko važni.

Pomoć kod stresa

Tijelo je svakodnevno izloženo kemijskom, fizičkom i psihološkom stresu. Kako ga često osjećate? Bilo što, od buke do gubitka ključeva automobila može povećati krvni tlak i poslati tijelu kemijske znakove "stresa" dok se pokušavamo prilagoditi novoj situaciji. Te promijenjene tjelesne funkcije (lančane reakcije) smanjuju energiju, povećavaju proizvodnju slobodnih radikala dovodeći i do zdravstvenih problema uzrokovanih stresom. Posebne hranjive tvari mogu pomoći u zaštiti tijela od stresa, ali ih zato mora biti u obilnim količinama.

 

Konzumirate li u velikim količinama obrađenu/brzu hrane?

 

Nikada ne možete znati kakvu prehrambenu vrijednost ima gotovo jelo u usporedbi s brižno pripremljenim "domaćim" ekvivalentom. Zbog toga su dodaci prehrani toliko važni.

Blagodati Formule 3

  1. Sadrži dnevno potrebnu količinu vitamina i minerala, bogata je vitaminom A (važnim za održavanje epitela, rasta novih stanica, proizvodnju vidnog purpura) i vitaminima B1 - B12 (važnima za normalno funkcioniranje živčanih stanica, normalan rast, plodnost, laktaciju, probavu, metabolizam bjelančevina, i razvijanje eritrocita).
  2. Poboljšava cirkulaciju, razgrađuje asti i uklanja prekomjernu tekućinu i otpadne tvari iz organizma.

Način upotrebe:

1 tableta 10 - 15 min prije svakog obroka ( 3 x 1 kom dnevno )

Proizvode možete naručiti putem online obrasca, putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , SMS ili pozivom na broj 098/1921 900.
Narudžbe zaprimamo i obrađujemo 24 sata tijekom cijelog tjedna. Dostava i plaćanje su putem pouzeća, dok je dostava za grad Zagreb i okolicu besplatna!

Da biste vidjeli cijenu proizvoda potrebno je imati pristupne podatke. Ukoliko ih nemate registrirajte se. Ako ste registrirani korisnik, logirajte se.
Za sve upite zovite 098/1921 900 - vaš centar Fitlook.

Cijena: cijena je vidljiva samo registriranim korisnicima, molimo logirajte se!