Dijana Šuker • dijana@fitlook.net • 098/ 1921 900

Mobile menu

Vaš osobni wellness trener

Uz pomoć tjelesne analize i savršeno izbalansiranih prehrambenih programa, moguće je postići upravo čudesne rezultate; trajno smršavjeti, učvrstiti mišiće, vratiti sjaj koži i kosi... jednom riječju, vratiti svome tijelu snagu i ljepotu.

Međutim, da biste postigli najviše i najbrže, pomoći će vam wellness stručnjak koji će za vas izabrati najbolje, i to strogo prema vašim individualnim potrebama.

wellness stručnjak odredit će vaš optimalni wellness status i sukladno tome sastaviti program prehrane i tjelovježbe, te vas korak po korak voditi prema cilju, motivirati vas i savjetovati.

Odlučite li se za Herbalife program, od prvog trenutka uživat ćete punu pažnju, brigu i nadzor svojega wellness savjetnika. Program počinje vaganjem i mjerenjem, kako bi se precizno utvrdio status vašega tijela te nastavlja razgovor o prehrambenim navikama i drugim bitnim elementima zdravog života...

Nakon toga wellness savjetnik kontinuirano prati vaše napredovanje, zapisuje vaše rezultate i motovira vas. Ukratko, rezultat postižete zajedno sa svojim savjetnikom.

Nikad sami!