Dijana Šuker • dijana@fitlook.net • 098/ 1921 900

Mobile menu

Energija i fitness

Što biste željeli najbolje za Vas i Vaše tijelo?

Mi Vam za to možemo ponuditi odgovarajuće proizvode! Onaj koji se aktivnim načinom života  jako 'potroši', mora to nadoknaditi kvalitetnom prehranom i dodacima prehrani. To možete postići vrhunskim kvalitetnim Herbalife-ovim proizvodima.

Herbalifovi stručnjaci jamče vrhunsku kvalitetu.

Znanost o prehrani, medicini i vrhunski sportaši donose nam informacije i znanje, koje se koristi u proizvodnji što boljih proizvoda, pomoću kojih možete postići veći uspjeh u vašem treniranju. Sa stručnjacima iz svih područja, koji se bave unaprijeđenjem sporta i prehrane, nastojimo vam uvijek ponuditi nove i različite proizvode sa što boljim djelovanjem. Naime, mi želimo da vi što više postignete u svom cilju.

Bez obzira bavite li se vikend alpinizmom ili se pripremate za novi zahtjevni posao, sigurno je da želite najbolje iskoristiti svoje potencijale. No, to nije uvijek lako ako se osjećate tromo i iscrpljeno.

Manjak vitalnosti može biti znak potrebe za dodacima u prehrani. Kako se možete osloboditi tog osjećakja tromosti? Brza pomoć iz šalice kave ili slatkog zalogaja neće dugo trajati, no prirodna alternativa na biljnoj bazi može pružiti željeni učinak.

 

Obraćate li pažnju na čvrsto i vitko tijelo?

Želite li smanjiti tjelesnu masnoću, količina unešenih kalorija mora biti manja od potrošenih. Mast nosi najviše kalorija po gramu, zato dijeta podrazumjeva unošenje u organizam nemasne hrane. Organizmu su svakako, posebice pri regulaciji tjelesne težine, potrebni proteini, vitamini i minerali. Fitnessom i treningom, uz dodatke prehrani možete znatno povećati potrošnju energije. Tjelesna masnoća se smanjuje pažljivim unosom malo masne hrane. Sve te vrijednosti zajedno su najučinkovitije da bi se došlo u top formu ili u njoj ostalo.

U rezultatima treba uživati

Osnovne tvari bitne za organizam s visokim stupnjem čistoće, obrađene su na različite načine kako bi se postigao što bolji ukus (vanilija, čokolada, jagoda) i što kvalitetniji proizvod kao dodatka prehrani. To je sve ono što je tijelu potrebno kod velikih napora kako bi normalno funkcioniralo. Sve to vaš trening čini uspješnijim, a vama je užitak veći. To je kvalitetna prehrana, Hrebalife.

Diljem svijata u sportskim klubovima, na svjetskim natjecanjima i olimpijadama, vrhunski sportaši koriste HERBALIFE-ove proizvode. Dakle, nema tajne: naš uspjeh zahvaljujemo stalnom praćenju najnovijih znanstvenih dostignuća, te izboru i preradi isključivo prirodnih sastojaka.

Dakle, samo naprijed, napredujte na poslu i bavite se sportom prepuni energije, jer HERBALIFE vam daje upravo ono što trebate

 

Proizvodi za one koji počinju s fitnesom:

Ugljikohidrati – gorivo

Formula 1 - Nadomjestak obroka za kontrolu težine i optimalnu prehranu – Shake napitak od Formule 1 je idealan obrok u čaši, koji osigurava sporo oslobađanje energije. Znanstveno je formulirana za osiguravanje ravnoteže proteina, ugljikohidrata, masti, vitamina, minerala i vlakana, kako biste bili sigurni da vaš organizam dobiva sve nutrijente koji su mu potrebni za optimalno funkcioniranje.

Formula 1 - express pločica - optimalan obrok u pločicama, praktičan i izuzetno ukusan

Proteini – popravak

Formula 3 - Osobno prilagođeni proteinski dodatak u prahu – Nudi mješavinu lako probavljivih proteina sirutke i soje koju možete dodati u svoj shake napitak, juhu ili umak. Unos proteina možete prilagoditi svojim vlastitim aktivnostima i potrebama, kako biste potpomogli razvoj mišića koji pomažu u sagorijevanju masti.

Proteinska pločica - idealan proteinski međuobrok. Praktičan izvor dodatnih proteina kada ste u pokretu.

Dodatna energija - osvježenje i okrepa

H3O Pro - Izotonični napitak

Hidratacija - Brzo hidratizira vaše tijelo tijekom vježbanja.

Energija i izdržljivost  - Daje momentalnu i postojanu energiju – nema naglih porasta i padova energije!          

Apsorpcija i antioksidantna zaštita - Omogućava daljnje oslobađanje energije. Pomaže u zaštiti tkiva u organizmu i čitavog imunološkog sustava.

Okus - Decentan osvježavajući okus koji je ključan kod vježbanja.

Thermojetics čaj - Čaj na biljnoj bazi. Osvježavajući napitak, sadrži zeleni čaj i ostale korisne biljke koje pomažu kod održavanja vitalnosti i daju osjećaj okrepe

Guarana - Nježna za stalni stimulans. Budite u formi, daje dugotrajan osjećaj energije.

Esencijalne masne kiseline – podmazivanje

Herbalifeline – Predstavlja vrijedan izvor Omega-3 masnih kiseline koje pomažu radu srca i krvotoka i održavaju gipkost zglobova. Nešto što svi aktivni ljudi moraju uzimati svakodnevno!

Antioksidanti – oporavak

Rose Ox – Nudi svakodnevnu nadopunu najboljih antioksidanata za borbu protiv slobodnih radikala. Biljna kombinacija nadopunjuje rad vlastitih resursa organizma i pomaže u regeneraciji vitamina C, E i karotenoida te smanjenju oštećenja stanica uzrokovanih djelovanjem slobodnih radikala.

Vitamini i minerali – pomoć dobrostanju

Formula 2 - Multivitaminski kompleks – Fizički napori osiromašuju zalihe esencijalnih nutrijenata, pa stoga što napornije radite, to je važnije da povećate unos mikronutrijenata. Svakodnevnim uzimanjem ovog dodatka prehrani koji sadrži više nutrijenata lakše ćete nadoknaditi ono što svakodnevno gubite.