Dijana Šuker • dijana@fitlook.net • 098/ 1921 900

Mobile menu

Sportska linija herbalife 24

Herbalife24 je prva sveobuhvatna prehrambena linija proizvoda koja osnažuje sportaše 24 sata dnevno. Mi smo predefinirali industrijske standarde u prehrani prije, za vrijeme i poslije treninga

Opširnije...

da bi vam pomogli u treningu, oporavku i pripremljenosti kao nikada do sada, sa kompletnom nutritivnom podrškom koju trebate kao sportaš. Ova linija od sedam proizvoda je prilagodljiva tako da možete odrediti vaše potrebe dan za danom ovisno o razini aktivnosti i zahtjevnosti treninga.


Herbalife24 se bazira na najnovijoj znanosti i svaka serija proizvoda koju proizvodimo je od treće strane testirana na tvari zabranjene u sportu. To jamči sportašima da ono što je napisano na etiketi je točno to što sadrži proizvod. Svi proizvodi imaju specifičnu nutritivnu namjenu i sadrže samo prirodne boje, okuse i zaslađivače.

Različite vrijednosti djeluju na Vaš trening i učinak. Sa Hebalife-om24, prehrana je jedan aspekt u Vašem učinku kojem možete vjerovati, dajući Vam povjerenje koje je potrebno da budete sportaš 24 sata dnevno.

Uvijek će netko biti bolji, brži, jači. Budite Vi taj netko.
Svi Herbalife24 proizvodi su testirani od nezavisnog laboratorija „Grupa za kontrolu zabranjenih tvari“.
Herbalife razumije da sportaši moraju imati povjerenje u ono što unose u svoje tijelo. U današnjem sportskom okruženju nema mjesta za nesigurnost.

 

100% testirano i ovjereno

Svaka serija proizvoda Herbalife24 je prošla analize na tvari koje su zabranjene od organizacija kao Međunarodni Olimpijski Odbor, Američka Antidopinška Agencija, Nacionalno Studentsko Sportsko Udruženje, Nacionalna Nogometna Liga, kao i mnoga druga profesionalna i amaterska sportska udruženja.

Herbalife je sklopio partnerstvo sa svjetski poznatim nezavisnim laboratorijem iz Los Angelesa, California „Grupa za kontrolu zabranjenih tvari“. Oni koriste visoko specijalizirane instrumente, sa granicama detekcije među najboljima koje postoje, da bi testirali i ovjerili kompletnu liniju proizvoda Herbalife24. Ovaj laboratorij vodi pionir u anti-dopingu Dr. Don Catlin, čiji je UCLA Olimpijski laboratorij za analizu dobio akreditaciju Svjetske Antidopinške Agencije i postao jedan od svjetskih vrhunskih ispitivača za lijekove koji povećavaju učinkovitost u sportu.

 

100% kvaliteta

Naša tim posvećen globalnoj kontroli kvalitete radi na tome da osigura da svi proizvodi postignu i premaše stroge smjernice navedene od „Dobre proizvođačke prakse“ za dodatke prehrane. Herbalife pojedinačno procjenjuje sve sastojke i dobavljače i posjećuje sva postrojenja da bi se osiguralo da zadovoljavaju sve naše rigorozne standarde.

 

100% Povjerenje

Herbalife proizvodi su regularno testirani i nadgledani da bi se postigle detaljne specifikacije koje garantiraju stabilnost proizvoda i svi sastojci odgovaraju navedenom na etiketama.
Naše obećanje je osigurati sportašima, trenerima i voditeljima da vjeruju našim dodatcima prehrane i usaditi povjerenje među Nezavisnim Distributerima Herbalife- proizvoda.

 

Kliknite za PRILAGODITI PROIZVODE VRSTI SPORTA

 


 

F1 - HL24

cijena je vidljiva samo registriranim korisnicima, molimo logirajte se!

H24 Hydrate

cijena je vidljiva samo registriranim korisnicima, molimo logirajte se!

Prolong

cijena je vidljiva samo registriranim korisnicima, molimo logirajte se!

Rebuild endurance

cijena je vidljiva samo registriranim korisnicima, molimo logirajte se!

Rebuild strendgth

cijena je vidljiva samo registriranim korisnicima, molimo logirajte se!

CR7 Drive

cijena je vidljiva samo registriranim korisnicima, molimo logirajte se!

 

Herbalife24. Povjerenje u Vašu prehranu.

Javite se lokalnom distributeru
Neovisni distributer
Dijana Šuker
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
098 / 1921 900