Dijana Šuker • dijana@fitlook.net • 098/ 1921 900

Mobile menu

Reagiranje na glad

Grickate li potajno? Radi utjehe? Dosade?

Bez obzira tražite li dobar međuobrok koji će vam pomoći u kontroliranju težine ili samo zdravu alternativu bezvrijednoj hrani i slatkišima, možete uživati u ukusnim, hranjivim, slatkim i slasnim malim obrocima bez brige o šećeru, masti, soli, kalorijama, ugljikohidratima i dodanim kemikalijama!

Što je "zdrav" međuobrok?

U idealnom slučaju zdrav međuobrok bi trebao sadržavatimalu količinu šećera, ili uopće ne sadržavati šećer, malo ili ništa natrija (soli), ne smije sadržati bijelo brašno i smije sadržavati male količine (ili ništa) zasićenih masti. Ne zaboravite uvijek provjeriti popis sastojaka na naljepnicama. Ako nađete mnogo nepoznatih sastojaka, velika je vjerojatnost da se radi o kemijskim aditivima i konzervansima. Takve proizvode izbjegavajte i radije uzmite one koji sadrže prirodne sastojke.

Koje međuobroke biste trebali izbjegavati?

Većinu njih! Ali možete uživati u Herbalife Formuli 1 (i proteinskim pločicama), poslasticama kod kojih ne morate birnuti o višku šećera, brašna, masti, soli i nepotrebnih aditiva.

Dajte svom organizmu ono što mu je zaista potrebno

Glad je obično način na koji tijelo poručuje da treba nadopuniti potrošene hranjive tvari. Nažalost, ne dobivamo signale kao "potrebno je više kalcija", "više vitamina C" - to bi bilo prejednostavno! Problemi sa zdravljem mogu nastati ako na naše napadaje gladi stalno odgovaramo lošim odabirom hrane. Svi moramo količine šećera, masti, soli i kemikalija koje unosimo, te njihov unos moramo smanjiti na minimum. Ako lošu hranu i nezdrave međuobroke zamijenimo prihvatljivim međuobrocima bogatim hranjivim tvarima, možemo pomoći u smanjenju rizika od zdravstvenih problema.

Organizirajte na novi način svoje navike grickanja

Krajem svakog tjedna i prije nego obavite tjednu kupovinu, isplanirajte svoje međuobroke za sljedeći tjedan i kupite dovoljno za čitav tjedan. Pobrinite se za raznolikost koja će zadovoljiti sve potrebe za međuobrocima tijekom dana, na primjer frape umjesto doručka, komad voća za prijepodne, biojogurt s orasima ili lješnjacima i sušenim voćem za ručak, još jedan komad voća za poslijepodne i ukusnu proteinsku pločicu da se počastite uvečer. Ovaj izbor pruža savršenu ravnotežu hranjivih tvari koje će vam pomoći da se osjećate dobro. Više nećete dolaziti u napast da kupujete grickalice u trenucima slabosti, kada vam se jede čokolada, kolači, krekeri i slatkiši!

Proizvodi za bolji način života

Tablete s vitaminima i mineralima

Nemojte se oslanjati na svoj supermarket i očekivati da ćete tamo nabaviti svježe voće i povrće koje sadrži sve potrebne hranjive sastojke. Rana žetva, kemikalije u poljoprivredi, dugo skladištenje, prerada i pretjerano kuhanje mogu uništiti sav prirodan sadržaj "svježe" hrane. Nadopunite ono što vam je potrebno s visokokvalitetnima dodacima prehrani koji sadrži vitamine i minerale.

Žuti - dodatak prehrani krom GTF i ekstrakt garcinije

Glavni uzrok mnogih želja za šećerom i ugljikohidratima je poremećaj ravnoteže glukoze u tijelu. Utvrđeno je da su dva posebna hranjiva sastojka, Garcinija cambogia i krom GTF, posebno korisna pri prirodnoj regulaciji ravnoteže glukoze u organizmu. Uzimajte ovaj Žuti dodatak i izbjegnite variranje razine šećera u krvi povezano sa željom za slatkim.

Vlakna i biljke

Uzimate li svakog dana pet obroka povrća i četiri voćna obroka? Jedete li svakodnevno žitarice i žitne pahuljice - između 6 i 11 porcija? Zajedno ove količine osiguravaju tijelu 25-35 grama hranjivih vlakana, koliko preporučaju stručnjaci nutricionisti. S takvim dnevnim unosom vaš probavni sustav optimalno funkcionira. Vaš probavni sustav opskrbljuje vaš organizam hranjivim tvarima koje su mu potrebne za održavanje zdravlja. Jasno je zašto su vlakna toliko važna. Nadopunite unos vlakana kvalitetnim odgovarajućim dodatkom prehrani. Našem dodatku prehrani dodali smo posebnu mješavinu ljekovitog bilja, kako bi bio još djelotvorniji.

Guarana tablete / čaj

Amazonski Indijanci već stoljećima koriste Guaranu zbog njenih energetskih i osvježavajućih svojstava. Sada možete osjetiti blagodati 100% čiste organski uzgojene guarane u obliku tableta. Tijelo lako apsorbira guaranu i ona brzo počinje djelovati. Njeno djelovanje je polako i kontinuirano, te traje i do šest sati! Učinite najviše što možete od svojeg vremena s guaranom!

Biljni koncentrat aloje

Jedan od najboljih i najpopularnijih izuma prirode! Umanjite probavne teškoće s blagom alojom. Osvježavajući napitak, kao dnevni tonik za vaše tijelo!