Dijana Šuker • dijana@fitlook.net • 098/ 1921 900

Mobile menu

Šta jedete za doručak?

Znate li da je doručak najvažniji obrok u toku dana ?

Događa li vam se da tokom dana imate glavobolju, vrtoglavicu, opstipaciju, nadutost, pad energije, osjećate se nervozno i kronično umorno? Imate poteškoće s koncentracijom i nesanicom, imate problem sa viškom kilograma?

Doručkujete li uopće?!

Znanstvenici su otkrili povezanost između pogrešnog doručka i zdravstvenih problema. Onaj tko preskače doručak riskira debljinu, te ovisnost o cigaretama i alkoholu. Što jedete za doručak, jer vaš doručak može utjecati na to kako razmišljate, kako se osjećate i kako postupate.

Doručak na bazi jednostavnih ugljikohidrata

Mnogo kalorija, malo hranjivih tvari, malo proteina. Počinje li vaš dan s bijelim kruhom, zašećerenim žitnim pahuljicama ili pecivima? Te vam namirnice mogu dati kratkotrajni nalet energije, no ne sadrže proteine, vlakna, vitamine niti minerale koji su potrebni vašem organizmu. Nedugo nakon što ste jeli primijetit ćete da vam energija opada i da počinjete osjećati umor, pa posežete za nezdravim grickalicama koje mogu dovesti do povećanja tjelesne težine.

Bez doručka – preskakanje doručaka

Nema kalorija, nema hranjivih tvari, nema proteina. Imate li običaj preskakati doručak, a onda potrebnu energiju dobivati iz grickalica? Preskakanje doručka znači da vaš organizam mora iskorištavati pričuve hranjivih tvari i vode, koje su se iscrpile preko noći. Zbog toga možete osjećati umor, razdražljivost i možete biti skloniji posezanjem za slatkim grickalicama da biste podigli razinu energije.

Nutricionistički potpun uravnotežen doručak

Uravnotežene kalorije, uravnotežene hranjive tvari, uravnoteženi proteini. sadrži li doručak ispravnu mješavinu hranjivih tvari, energija će se oslobađati polako, dulje ćete se osjećati sitima i lakše ćete kontrolirati težinu jer ćete imati manje potrebe jesti između obroka. Uz dobru ravnotežu ugljikohidrata, proteina i masti veća je vjerojatnost da ćete se osjećati zadovoljni, zdravi i puniji energije za sve što vam donosi dan!Što nutricionisti preporučaju za doručak?

"Trebate dobar izvor složenih ugljikohidrata i dovoljno proteina, vitamina i minerala, kako bi vaš dan započeo na najbolji mogući način. Shake Herbalife F1 sadrži sve hranjive tvari koje su vam potrebne za održavanje energije, dulji osjećaj sitosti i maksimalno zdravlje."
Luigi Gratton, mag. javnog zdravlja, Podpredsjednik za edukaciju o prehrani, Herbalife.

 

 

Svakog dana u svijetu se pojede više od milijun shake obroka Herbalife Formule 1!

Herbalife Formula 1 je hranjiv i ukusan shake obrok, nutricionistički savršeno uravnotežen. Takav optimalan obrok bogat je vitaminima, mineralima, izolatom proteina soje, ugljikohidratima i dobrim vlaknima. Od sada dostupna i u obliku Express Pločica! Uz shake F1 za doručak preporuka je aloja vera napitak i termojetics čaj biljni napitak .

Herbalife Formula 1 će opskrbiti vaš organizam proteinima, koji čine glavni sastojak tjelesnog tkiva a samim time i sastavni dio naših stanica. Proteini su nužno potrebni za svakodnevnu prehranu, održavanje i obnavljanje tkiva te brojne druge procese koji se odvijaju u organizmu. Proteini opskrbljuju tijelo potrebnom energijom.

Bilo da imate za cilj kontrolu težine (mršavljenje ili debljanje) ili optimalnu prehranu, Herbalife Formula 1 je pravi izbor za vas. Više od 33 godina Herbalife Formula 1 uživa povjerenje korisnika i pomaže milijunima ljudi u postizanju njihovih osobnih wellness ciljeva.

Kako pripremiti svoj obrok?

Priprema shake obroka vrlo je jednostavna: dvije pune žlice praška pomiješajte s 250ml poluobranog mlijeka ili nekog drugog omiljenog napitka (jogurt, sok) i protresite. Za svega 30 sekundi je gotov vaš savršeno nutricionistički izbalansiran obrok u čaši.

PREPORUKA - dovoljan unos vode kroz cijeli dan , minimalno 1,8 litara vode , optimalan unos je 25 kg težine – 1 litra vode

Više o proizvodu Formula 1