Dijana Šuker • dijana@fitlook.net • 098/ 1921 900

Mobile menu

Dodaci i pribor

Poboljšani Herbalife Shaker

Predstavljamo Vam novi poboljšani Shaker sa:
- jednostavnim i sigurnosnim poklopcem
- ispupčenim mjerilom za bočice
- Novim logom Herbalifea i zaštitnim znakom koji će Vam pomoći prilikom promoviranja

 

Mjerna žlica

Ova mjerna žlica sadrži 4 različite dimenzije
mjerenja sadržane u jednom alatu. Mjerenja uključuju sljedeće dimenzije: 1.2 ml, 2.5 ml, 4.5 ml i 15 ml.
Idealno za mjerenje količina Vaših shake napitaka i hrane čiji kalorijski iznos nije vidljiv - kao što su naprimjer začini od salate.

Prozirna kutija

Mala prozirna kutija je namjenjena za nošenje vaših kompresa.
Kada idete na put, više ne morate nositi sve proizvode sa sobom u originalnom pakovanju, već samo uzmite onoliko koliko vam treba i stavite u kutiju. Stane u svaki džep i pretinac, a ima 6 pregrada za 6 različitih proizvoda. Velika kutija ima 10 pregrada i možete je ponijeti sa sobom gdje god krenuli.

Mini mixer

Shake mixer koji se drži u ruci, lako nosiv i jednostavan za korištenje. vrlo jednostavno se rastavlja i odlaže u vlastiti etui koji stane u svaki pretinac ili džep.

Drobilica za tablete

Drobilica i pretinac za spremanje tableta u jednom. Ako imate problema s gutanjem tableta, od sada taj problem više ne postoji. Naša drobilica će sve tableta u nekoliko okreta zdrobiti i tako riješiti vaš problem.

Boca za vodu 800 ml

Vrlo elegantna sportska boca s nastavkom za piće i poklopcem na navoj. Od sada možete svoj Thermojetics napitak (čaj) nositi svugdje sa sobom. ako idete u prirodu, fitness ili na negdje na put, ponesite sa sobom ovu bocu s već pripravljenim napitkom za osvježavanje.

Posuda za mješavinu Formule 1

Lako je možete nositi sa sobom. Ima sigurnosni poklopac na navoj tako da se sadržaj ne može prosuti. Ako idete na put, stavite nekoliko žlica Formule 1 za svoj shake.

Platnena mjerna vrpca

Izmjerite svoj opseg ! Pratite kako se vaši centimetri tope....

Novi shakeri

Novi super shakeri za spravljanje vašeg idealnog obroka FORMULE 1 sa posebnim odjeljkom za prah i vaše biljne komprese , prilagođeno za aktivne ljude,sportaše ili kada ste na putu.

Proizvode možete naručiti putem online obrasca, putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , SMS ili pozivom na broj 098/1921 900.
Narudžbe zaprimamo i obrađujemo 24 sata tijekom cijelog tjedna. Dostava i plaćanje su putem pouzeća, dok je dostava za grad Zagreb i okolicu besplatna!

Da biste vidjeli cijenu proizvoda potrebno je imati pristupne podatke. Ukoliko ih nemate registrirajte se. Ako ste registrirani korisnik, logirajte se.
Za sve upite zovite 098/1921 900 - vaš centar Fitlook.