Dijana Šuker • dijana@fitlook.net • 098/ 1921 900

Mobile menu

H3O izotonik

H3O PRO je izotonični napitak koje vam nudi: HIDRATIZACIJU, IZDRŽLJIVOST, APSORPCIJU I STANIČNU ZAŠTITU .

Za sportske rezultate ključna su dva područja: ENERGIJA I HIDRATIZACIJA

 

Kada vježbamo izuzetno je važno da pomognemo svojem tijelu i pružimo mu ono što treba. H3O PRO je izotonični napitak koji daje hidrataciju i energiju, a uz to sadrži ključne antioksidante kao pomoć u zaštiti tkiva od štetnih utjecaja slobodnih radikala. Ovaj proizvod nudi sve što treba profesionalnom sportašu ali i rekreativcu . H30 PRO je proizvod temeljen na znanosti kako biste zadovoljili potrebe svoga tijela – prije, tijekom i nakon vježbanja.

Što je izotonični napitak?

Izotonični napitci osmišljeni su da tijelu nadomjeste tekućinu i elektrolite izgubljene znojenjem, naročito tijekom intenzivne tjelesne aktivnosti. Izotonični napitci sadrže uravnotežene omjere sastojaka, što znači da sadrže esencijalne elektrolite poput natrija, koji pogoduje apsorpciji tekućina. Isto tako obično sadrže ugljikohidrate, kako bi tijelo opskrbili dodatnom energijom tijekom i nakon vježbanja Izuzetnom hidratacijom i energijom danas većina sportaša i onih koji se bave fitnesom prednost daje izotoničnim napitcima zbog činjenice da je koncentracija ugljikohidrata i elektrolita u njima slična koncentraciji u našem tijelu, što znači da se apsorbiraju jednako brzo kao i voda.

Hidratacija - Brzo hidratizira vaše tijelo tijekom vježbanja.

Znojenjem tijekom vježbanja gubimo elektrolite kao što su natrij, kalij, kalcij, magnezij i klorid. Dopunom elektrolita može se pospješiti hidratacija i tako izbjeći negativni učinci dehidracije kao što su grčevi, umor, manjak energije i glavobolja.Ugljikohidrat u H3O PRO je izomaltuloza, prirodan je izvor šećera koji sporije oslobađa energiju nego je to slučaj kod glukoze. H3O PRO nudi uravnotežene ugljikohidrate, čime omogućava postojanije oslobađanje energije. Pomaže u zaštiti tkiva i imunološkog sustava.

Ukusan i osvježavajući izotonički napitak odličnog okusa bez umjetnih boja i konzervansa.

ZA KOGA JE H3O PRO ?

Bez obzira kojim se sportom bavite, H30 PRO je pametan odabir za sve sportove.

  • Fitnes ,veslanje, vožnja biciklom , jogging tenis, tim se aktivnostima jača kardiovaskularni sustav.
  • Trčanje, plivanje i biciklizam spadaju pod vježbe izdržljivosti: naporna aktivnost kroz duža vremenska razdoblja.
  • Nogomet, hokej, košarka , rukomet ( ekipni sportovi).
  • H3O PRO - izotoniči napitak će se svidjeti svim profesionalnim sportašima ali i rekreativcima !

NAČIN KONZUMACIJE:

    • Sadržaj vrećice uspite u bocu, dodajte vodu i dobit ćete 500ml napitka H3O PRO. Preporuka : jedna porcija H3O PRO kod svakih 60 minuta napornog vježbanja.
    • H3O PRO je najbolje piti tijekom vježbanja.
Proizvode možete naručiti putem online obrasca, putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , SMS ili pozivom na broj 098/1921 900.
Narudžbe zaprimamo i obrađujemo 24 sata tijekom cijelog tjedna. Dostava i plaćanje su putem pouzeća, dok je dostava za grad Zagreb i okolicu besplatna!

Da biste vidjeli cijenu proizvoda potrebno je imati pristupne podatke. Ukoliko ih nemate registrirajte se. Ako ste registrirani korisnik, logirajte se.
Za sve upite zovite 098/1921 900 - vaš centar Fitlook.

Cijena: cijena je vidljiva samo registriranim korisnicima, molimo logirajte se!