Dijana Šuker • dijana@fitlook.net • 098/ 1921 900

Mobile menu

Zdravo mršavljenje

Mršavite  na zdrav način

Što veću prekomjernu težinu imate, tim je VAŽNIJE da nešto promijenite. Sve je to moguće i sve počinje u vašem umu – s odlukom da se promijenite. Vi to možete! Čitajte dalje i pronađite najbolje rješenje za sebe.

Činjenice i posljedice današnjeg načina života

Dr. David Heber, direktor Centra za ljudsku ishranu pri Kalifornijskom sveučilištu u Los Angelesu i predsjednik Herbalife Nutricionističkogsavjetodavnog odbora:
'Gledano u cjelini, prehrana nam je sve lošija, hrana je sve lošije kvalitete, a naše opće zdravstveno stanje je ugroženije nego ikada. Dodamo li tome druge čimbenike modernog načina života, poput stresa i zagađenja okoliša, mogli bi se povećati rizici nastanka mnogih bolesti i pretilosti.'

Svjetska zdravstvena organizacija je još prije nekoliko godina klasificirala pretilost kao kroničnu bolest i upozorava da bi pretilost mogla preteći neke tradicionalnije uzroke lošeg zdravlja poput pothranjenosti i zaraznih bolesti. Prema sadašnjim trendovima europskih naroda, predviđa se kako će do 2010. godine biti pretilo 33% muškaraca, 28% žena, te čak 19% dječaka i 22% djevojčica u dobi od 2 – 15 godina!

Ipak, možemo promjeniti trendove ukoliko promjenimo svoje navike. Sve što nam je potrebno su prave informacije i želja da ih provedemo u djelo.

Jeste li znali da je potreban samo 21 dan kako bi razvili neku naviku? Znači u tako kratkom vremenu možete u svoj život uvesti zdravu naviku a rezultati mogu trajati cijeli život!

 

Sasvim drugačiji put - mršaviti s Herbalife proizvodima

Provođenjem dijeta s ograničenim brojem kalorija uskraćujete svom tijelu esencijalne hranjive tvari i vitamine, a posljedica je osjećaj umora i nedostatak energije. To nikako nije dobro. Stoga je važno jesti uravnotežene obroke bogate hranjivim tvarima kako biste nahranili stanice i održali energiju. Također je bitno odabrati zdravi međuobrok kao što su proteinske pločice,soja grickalice ili  juha od rajčice.

Formula 1
je proizvedena prema formuli koju su osmislili stručnjaci nutricionisti. Sadrži odlično uravnotežene sastojke za optimalan obrok, u samo 217 kalorija što omogućava laku kontrolu unosa kalorija. Osim toga sadrži i dobre proteine soje koji vam pomažu da se duže osjećate sitima, jednostavna za pripremu ! Saznaj više...

Svi oni koji trebaju smršaviti koristiti će dva Formula 1 shake napitka dnevno umjesto dva tradicionalna obroka (doručka i večere ili ručka i večere), i jedan tradicionalni obrok. Kad postignete željenu težinu trebate je održati. Za održavanje optimalne težine koristite jedan shake napitak dnevno umjesto jednog tradicionalnog obroka.

Osobe koje imaju problema s premalom tjelesnom težinom uz svoje tradicionalne obroke trebaju koristiti dva do tri Formula 1 shake napitka dnevno.
 

Za još bolje rezultate odaberite

 

Ponekad je teško pronaći program koji je savršen samo za vas. Takav program treba prilagoditi vašim specifičnim potrebama i ciljevima, te vam je svakako potrebno i ohrabrenje kako biste ga dosljedno provodili. Neprestana osobna podrška dodatno će vam pomoći. Zato je tu vaš osobni wellness trener i savjetnik! Obratite nam se s povjerenjem - kontakt.

 

Hrana je vaš prijatelj

Volite ono što vam ona može dati – hranjive tvari, pokretačku snagu, zdravlje. Kontrolirajte glad tako što ćete kod svakog obroka izabrati samo hranu bogatu hranjivim tvarima. Usredotočite se na velike količine svježih, sirovih i lagano kuhanih šarenih ugljikohidrata - slatka paprika, rajčica, špinat, mrkva, brokula. Oni će koristiti vašem probavnom sustavu svojim pročišćavajućim svojstvima i pružiti vašem tijelu gorivo puno hranjivih tvari koje se sporo oslobađaju.
Svedite na minimum jednostavne ugljikohidrate - kruh, tjestenina, riža, krumpir, keksi, kolači i slatkiši od tijesta, jer su prepuni kalorija i sadrže malo važnih hranjivih tvari.

 

Voda

Voda prenosi hranjive tvari (energiju) po čitavom tijelu. Redovito pijte vodu tijekom dana, kako biste bili sigurni da vaš sustav opskrbe optimalno funkcionira. Nastojte piti dvije litre vode dnevno.

 

Zabavna tjelesna aktivnost

Svakodnevna tjelesna aktivnost će omogućiti davaši zglobovi ostanu elastični, mišići tonični i krvotok u dobrom stanju. Odaberite vježbe koje su zabavne, a ne mučenje. Primjerice, provedite 30 minuta svaki dan u brzoj šetnji s prijateljem. Uvedite tjelesnu aktivnost koja vas raduje i veseli . Svi naši klijenti imaju mogućnost priključiti se i vježbanju unutar našega centra .

 

Poštovani posjetitelji portala Fitlook,  centar Fitlook nalazi se u Zagrebu. Putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj 098/1921 900 možete zatražiti termin za besplatnu tjelesnu analizu. Uključuje mjerenje % masnog tkiva, mišiča,vode, viscelarne masti, metabolička dob, proteinski faktor.

Ako niste u mogućnosti doći do nas možete na našem portalu napraviti online tjelesnu analizu iz udobnosti vlastitog doma .