Dijana Šuker • dijana@fitlook.net • 098/ 1921 900

Mobile menu

Formula 3 - protein prah

Proteinski dodatak u prahu

Proteini su mikroelementi koji čine 18-20% našeg tijela. Proteini su izvor esencijalnih aminokiselina (23), od toga 9 tijelo ne moze samo proizvesti pa ih moramo uzeti putem hrane i dodataka prehrani. Dobiven od izolata sojinog proteina i proteina sirutke (mlijeka). Jedna jušna žlica sadrži 12 g čistih proteina. Za SVE osobe, naročito sportaše, osobe izložene fizičkom radu.


- Građevni materijal svih stanica, tkiva, organa
- Graditelji mišića
- Odgovorni za rast i razvoj
- Kontroliraju glad
- Zaštita od virusa i bakterija
- Jačaju imunosustav
Napomena: osobe koje su na dijalizi, ne smiju uzimati proteine!

Povećajte unos proteina

Pomaže u održavanju sigurnog i preporučenog unosa proteina, ravna jušna žlica praha sadrži približno 5 grama proteina, sadrži soja protein koji sadrži izoflavone (oni mogu pomoći u održavanju zdravog kolesterola), sadrži protein sirutke bogat cistinom i metioninom (bitno za razvoj mišića), može se pomiješati sa svakim napitkom - toplim ili hladnim. Iskusite snagu proteina. Potpomaže mišiće, ne masnoće.
Protein, točnije sastavni dijelovi proteina zvani 'aminokiseline', bitna je komponenta praktično svake stanice organizma. O proteinima ovisi ispravno funkcioniranje i rast stanica imunološkog sustava, kože, kose i mišića.

Smanjivanje unosa proteina je štetno!

Prečesto se dogada da ljudi koji provode dijetu mršavljenja smanjuju unos proteina, nastojeći smanjiti unos kalorija i izgubiti na težini. To može imati za posljedicu pomanjkanje proteina koje ne samo da je štetno po zdravlje, nego u vašem organizmu može izazvati neravnotežu hranjivih tvari i na kraju dovesti do povećanja tjelesne težine. To se obično naziva 'yo-yo' efektom.
Da biste izašli iz opakog 'yo-yo' kruga, svojem tijelu morate osigurati uravnoteženu količinu hranjivih tvari, od kojih su medu najvažnijima upravo proteini. Primjereni dnevni unos proteina kreće se od 50 do 60 grama za žene do najmanje 70 grama za muškarce. Optimalna količina proteina koja vam je potrebna svakog dana lako se odredi tako da se uzme 1 gram proteina na svaki kilogram tjelesne težine. Dakle ako imate 60 kilograma, trebate približno 60 grama proteina dnevno.

Osnovna svojstva sastojaka

Izolirani soja protein, koji je dio mješavine, pripada grupi proteina koji ima laku i brzu apsorpciju. On osigurava opskrbu mišića aminokiselinama u trajanju od približno 4 sata. Također, dio mješavine čini i izolirani protein sirutke koji ima najbržu apsorpciju. Kod intenzivnog treninga on se apsorbira u mišiće odmah nakon uzimanja, a u potpunosti se iskoristi unutar jednog sata.

Kratke natuknice

  1. Dodavanjem Thermojetics® Proteinskog dodatka u prahu u Formulu 1 povećavate svoj unos proteina bez dodatnih kalorija od masti ili ugljikohidrata.
  2. Pomaknite se s mrtve točke u gubitku težine: jedna do tri ravne jušne žlice praška dnevno (prema potrebi) mogu osigurati do 15 grama visokokvalitetnog proteina. Time se pojačava osjećaj sitosti i osigurava odgovarajući unos proteina.
  3. Napravite svoj frape od Formule 1: Korištenjem Thermojetics® Proteinskog dodatka u prahu svatko može napraviti upravo onakav frape od Formule 1 koji zadovoljava specifične potrebe za proteinima, bez dodavanja nepotrebnih kalorija iz masti ili ugljikohidrata.
  4. San bodybuildera: Za dizače utega Thermojetics® Proteinski dodatak u prahu je odličan odabir za povećanje razina proteina. Dizači utega mogu koristiti Formulu 1, dodati mlijeko, voće i dvije ravne jušne žlice Proteinskog dodatka u prahu i jednostavno dobiti preporučenih 25 grama proteina za napitak koji se pije nakon vježbanja.
  5. Raznolika upotreba: Thermojetics® Proteinski dodatak u prahu je idealan za korištenje u frapeima, napitcima, juhama i umacima za tjesteninu. Lako se miješa sa svim napitcima, toplim ili hladnim.
Proizvode možete naručiti putem online obrasca, putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , SMS ili pozivom na broj 098/1921 900.
Narudžbe zaprimamo i obrađujemo 24 sata tijekom cijelog tjedna. Dostava i plaćanje su putem pouzeća, dok je dostava za grad Zagreb i okolicu besplatna!

Da biste vidjeli cijenu proizvoda potrebno je imati pristupne podatke. Ukoliko ih nemate registrirajte se. Ako ste registrirani korisnik, logirajte se.
Za sve upite zovite 098/1921 900 - vaš centar Fitlook.

Cijena: cijena je vidljiva samo registriranim korisnicima, molimo logirajte se!