Dijana Šuker • dijana@fitlook.net • 098/ 1921 900

Mobile menu

Herbalifeline

Herbalifeline - Omega-3

Vrhunski izvor Omega – 3masnih kiselina za optimalno zdravlje i prehranu. Dodatak prehrani u kojem su integrirane nezasićene esencijalne masne kiseline, Omega – 3, vitamin E, glog, octacosanol i više od 20 morskih lipida.Omega - 3 masne kiseline – EPA i DHA, vrlo su korisne kako bi vam pomogle u održavanju dobrostanja.

Esencijalne masne kiseline(EMK) su „dobre“ masti koje koriste organizmu, naročito srcu. Esencijalne su jer ih organizam, ne može sam proizvesti. Omega-3 i Omega-6 su dvije vrste esencijalnih masnih kiselina koje su korisne za tijelo u uravnoteženim količinama. Istraživanja su pokazala da zapadnjačka ishrana često sadrži malo omega-3 esencijalnih masnih kiselina(EMK), zbog čega nastaje neravnoteža. Stoga bi dodatak prehrani s EMK mogao biti koristan ponajviše za održavanje dobrobiti srca.Česti znak manjka esencijalnih masnih kiselina je suha koža.Esencijalne masne kiseline se lagano uništavaju grijanjem ili izloženošću kisiku. Kako biste smanjili svoju izloženost štetnim mastima, izbjegavajte prženu hranu, pregorjelu ili smeđu mast, zasićene ili hidrirane masti, te uključite u svoju svakodnevnu prehranu kvalitetni dodatak prehrani koji sadrži esencijalne masne kiseline.

Osnovna svojstva ključnih sastojaka:

  • "Esencijalne" - zato jer organizam ne može sam proizvesti Omega - 3 i mora ih dobiti iz hrane
  • Bogat su izvor EPA - (eikosapentaenoične kiseline) i DHA (dokosaheksneooične kiseline), koje tijelo pretvara u prostaglandine; te tvari slične hormonima smatraju se od presudnog značenja za moždane funkcije koje se odnose na vid, koordinaciju pokreta, raspoloženje i sposobnost učenja; one isto tako pomažu kod održavanja zdravih razina masnoća u krvi, čime pomažu u kontroli krvnog tlaka; jačaju imunološki sustav i pomažu kod ublažavanja upala
  • Vitamin E - topiv u masti; osobine zaštitnog antioksidansa: bitan za srce i cirkulaciju, živce, mišiće i crvena krvna zrnca
  • Formula - za ublažavanje povratnog učinka pomaže u minimaliziranju okusa ribljeg ulja tijekom probave
  • Male soft - gel - kapsule koje je lako progutati

Način upotrebe:

1 - 3 kapsule dnevno za vrijeme obroka (3 x 1 - 3 kapsule dnevno)

Proizvode možete naručiti putem online obrasca, putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , SMS ili pozivom na broj 098/1921 900.
Narudžbe zaprimamo i obrađujemo 24 sata tijekom cijelog tjedna. Dostava i plaćanje su putem pouzeća, dok je dostava za grad Zagreb i okolicu besplatna!

Da biste vidjeli cijenu proizvoda potrebno je imati pristupne podatke. Ukoliko ih nemate registrirajte se. Ako ste registrirani korisnik, logirajte se.
Za sve upite zovite 098/1921 900 - vaš centar Fitlook.

Cijena: cijena je vidljiva samo registriranim korisnicima, molimo logirajte se!